‘Net als andere ondernemers kun je als tandarts niet zonder goedwerkend computersysteem en netwerk. Simpel. Zo mailen wij onze klanten een dag voor hun afspraak altijd een herinnering. Ook voor onze financiële administratie moeten systeem en netwerk het probleemloos doen. Als je dan toch te maken krijgt met een storing of virus, heb je iemand nodig waarop je kunt rekenen. En bij Manfred weet je: hij lost het op. Hij is de meest betrouwbare, professionele en klantvriendelijke systeembeheerder die ik me kan wensen.

Zo legde een virus vorig jaar eens mijn hele systeem plat. Dan app ik Manfred en komt hij binnen een dag langs bij onze praktijk in Schiedam. Hij gaat aan de slag en lost het probleem binnen no time op. Wat ook prettig is: je kunt hem snel bereiken. Via telefoon of WhatsApp, Manfred reageert altijd snel. Hij denkt bovendien mee. Zo maakte ik eerder gebruik van een andere internetprovider, daar was ik ontevreden over. Dan komt hij met een alternatieve aanbieder en regelt de hele overstap. Ook controleert hij ons systeem één keer in de maand op afstand. Fijn, want storingen en virussen wil je natuurlijk bovenal voorkomen.’

Jeannine Westenberg, De Nieuwe Lijn