‘In 2017 begon ik met mijn bedrijf Moved by Motion. Als multimediaal storyteller schrijf ik teksten en maak ik video’s onder het motto ‘Film is de haak, tekst is de hengel’. Voor het editen van videoproducties wilde ik een sneller systeem, een geschikte laptop en voldoende opslagruimte. Manfred van LanMan hiep me daarbij. Ik lease bij hem een pc en monitor. Ook bestelde ik via LanMan een laptop, die perfect aan mijn eisen voldoet en een superfijne printer. Daarnaast host LanMan mijn email en beveiligd mijn systeem.
Manfred is echt betrokken bij wat ik doe en altijd enthousiast. Hij denkt mee over hoe ik zo gemakkelijk en veilig mogelijk kan werken. Het is fijn om iemand te hebben die je altijd kan bellen met vragen. En die ook in de avonden en in de weekenden tijd voor je maakt. Dat geeft een veilig gevoel. Bovendien neemt hij de tijd om uitleg te geven over nieuwe ontwikkelingen in de snelle wereld van de ICT. Zo blijf ik up-to-date, en hoef niet alles zelf uit te zoeken.’

Petra Smulders, Moved By Motion