Miryanna van Reeden is een gevierd actrice, bekend van onder andere de series Julia’s Tango en Westenwind en de speelfilm Liever Verliefd. Op het toneel of voor de camera staat zij stevig in haar schoenen. Maar als er thuis onverwachts computerproblemen zijn, doet zij maar al te graag een beroep op LanMan om weer rust in de tent te krijgen.

‘Ik geef het eerlijk toe, als internet uitvalt, slaat bij mij de paniek toe’, zegt Miryanna van Reeden. ‘Toen dat een tijdje terug gebeurde, tipte een vriend LanMan als probleemoplosser. Het was superfijn dat hij direct kon komen en mij kon helpen. Sindsdien doe ik graag een beroep op LanMan als er iets op ICT-gebied moet gebeuren.’

Ook in andere gevallen weet zij LanMan te vinden. ‘Laatst kocht ik een nieuwe iPhone. Daarop zijn dan weer allerlei instellingen die niet helemaal goed waren. Of toen mijn modem door de provider gereset moest worden en ik daarna opeens geen wifi meer had. Je hoeft maar te bellen en LanMan staat voor je klaar. Terwijl hij bezig was ontdekte hij ook nog dat mijn provider mijn modem voor de hele buurt toegankelijk had gemaakt. Dus dat heeft hij meteen geregeld. En hij stelde direct voor om mijn wachtwoorden te versleutelen en makkelijk te kunnen beheren. Want dat vind ik een van de plagen van vandaag de dag: overal heb je een ingewikkeld wachtwoord voor nodig. Daar word je toch gek van?’ Daarnaast heb ik een Cloud-sleutel gekregen waarmee ik op iedere computer via de Cloud mijn foto’s en bestanden kan inzien.

Voor Van Reeden is het logisch om LanMan in te schakelen bij ICT-vragen. ‘Hij heeft me een paar keer goed uit de brand geholpen. Wat mij betreft: niets dan lof.’

Gerben Holwerda, De Nieuwe Lijn