Denk je aan Marly van der Velden, dan denk je aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Marly speelt al tien jaar de rol van Nina Sanders in de langstlopende soapserie van Nederland. Ook in Verliefd op Ibiza schitterde zij, als Bibi. En in de bloederige Nederlandse thriller Sneekweek die in 2016 in première gaat zal ze eveneens te bewonderen zijn. Thuis gaat het allemaal een stuk rustiger. Maar bij computerproblemen ontstaat er wel onrust en dan is ze blij dat LanMan een eind aan de onrust maakt.

‘Met de opnamen van Goede Tijden, Slechte Tijden ben ik gemiddeld vijf dagen in de week bezig’, vertelt Marly. ‘De ene dag draai je van zeven tot zeven, maar er zijn ook dagen dat je vroeg naar huis kunt. Op zich vind ik het niet erg om lange dagen te werken, want mijn werk is nu eenmaal mijn passie. Waar mijn passie absoluut niet ligt, is de computer. En ik weet me dan ook geen raad als er iets mis is, want ik snap er gewoon niks van.’

LanMan lost het op:
‘Toen mijn computer crashte, was ik dan ook heel blij dat ik LanMan had leren kennen’, zegt Marly. ‘Wat ik zo fijn vind, is dat je gewoon kunt bellen en Manfred staat voor je klaar. Het maakt eigenlijk niet eens uit hoe laat het is, Manfred komt gewoon. Kom daar maar eens om in een winkel! Maar ook als hij niet kan komen, kan hij je aan de telefoon stap voor stap uitleggen wat je moet doen en dan is het probleem ook snel opgelost. Erg prettig, want niemand heeft zin om te wachten als je computer het niet doet, toch?’

‘Service with a smile’:
Voor Marly van der Velden is het dus vanzelfsprekend om bij computerproblemen Manfred van LanMan in te schakelen. ‘Hij is altijd beschikbaar. En een laatste pluspunt van LanMan? Manfred is altijd vrolijk.’

Gerben Holwerda, De Nieuwe Lijn