Maak kans op een gratis IAMTORO Cap en Mondkapje!

Dat IT niet alleen maar saai en kleurloos is, bewijzen we bij LanMan systeembeheer wel. Bij ons maak je namelijk kans op stoere IAMTORO-producten, doordat we al een geruime tijd een samenwerkingsverband hebben met dit merk.

Wat is IAMTORO?
IAMTORO is een kledingmerk met een inspirerende ideologie: Wij geloven dat iedereen succesvol kan zijn door te putten uit eigen kracht. Door vol zelfvertrouwen jezelf te zijn bereik je meer en haal je meer uit het leven. Dan ben je op je sterkst en dan ben je dus een echte TORO!”. Een visie waar wij bij LanMan systeembeheer volledig achter staan.

Hoe is deze samenwerking dan ontstaan?
Hoe komen wij als IT-bedrijf in contact met zo’n hip kledingmerk? Arthur-Roy, de man van Manfred, heeft jarenlang gewerkt achter de schermen bij Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Eén van zijn vele collega’s was Everon Jackson Hooi, voor de echte GTST-kenner beter bekend als Bing Mauricius. Everon is één van de co-founders van het merk IAMTORO. Dus toen wij bij LanMan op zoek waren naar een leuke actie, was de link met IAMTORO snel gelegd!

Vertel me meer over de actie!
Om onze trouwe klanten te bedanken, hebben we nu samen met IAMTORO een superleuke nieuwe actie opgezet. Iedereen die een abonnement heeft op onze welbekende Hemelkluis óf 30 uren gefactureerd heeft gekregen mag gratis een IAMTORO Cap en Mondkapje uitkiezen. Hoe tof is dat?

Hoe werkt dat dan?
Als je in aanmerking komt voor de IAMTORO Cap en Mondkap, ontvang je een waardebon via de mail. Deze waardebon bevat een actiecode waarmee jij je IAMTORO-producten gratis en voor niets kunt bestellen. Je betaalt zelfs geen verzendkosten. Je kunt kiezen uit twee kleuren: rood of zwart.

Wat zijn de voorwaarden?
Jij wil graag in aanmerking komen voor een IAMTORO Cap en Mondkap? Wees niet bang! De actie loopt tot 31 december 2022. Je hebt dus nog alle tijd. Let wel op: deze actie loopt alleen via LanMan systeembeheer. Zolang de voorraad strekt.

 

Quintie Stoel, QMe-in communicatie