Ik zal mij even voorstellen, ik ben Mike Meijer. 35 jaar
Samen met mijn vriendin Marly van der Velden zijn wij ouders geworden van onze schitterende dochter Sammy-Rose
2014 en 2015 zijn daarom nu al de mooiste jaren van mijn leven

Nu wil ik iets speciaals gaan doen. Ik wil de marathon van New York gaan lopen. En dit wil ik niet zomaar doen. Ik zou graag een ‘verschil’  willen maken. Iets goeds. Ik wil later tegen mijn dochter zeggen dat ik iets heb kunnen doen voor een groter doel dan mijzelf. Dat ik iets betekend heb. Ik werd geïnspireerd door een vriendin die haar verhaal deed over de ziekte van Lyme. Ze heeft 1,5 jaar lang onderzoeken moeten ondergaan om er uiteindelijk achter te komen dat ze de ziekte van Lyme heeft. Deze ziekte is een vreselijk ziekte waar in mijn ogen nog te weinig aandacht naar gaat. Er wordt te weinig onderzoek naar gedaan en er wordt te weinig gezorgd voor de juiste voorlichting. Vandaar dat ik de marathon ga lopen voor betere behandeling, onderzoeken en voorlichting over deze ziekte.

Manfred, LanMan systeembeheer