de hemelkluis

Het nieuwe werken van LanMan

‘Het nieuwe werken’, ook wel ‘Cloud’ genoemd, raakte de laatste jaren bij velen in zwang. Omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om kleine bedrijven te ondersteunen, hebben we de afgelopen jaren ook al verschillende keren gekeken of ‘het nieuwe werken’ ook voor onze klanten interessant zou kunnen zijn. Telkens kwamen we tot de conclusie dat de voordelen groot zijn, maar dat de kosten de pan uit rezen. Nu lijkt dat echter anders! Door dalende kosten voor hard- en software lijken de kosten en baten tegen elkaar op te wegen.

Wat is het nieuwe werken?

‘Het nieuwe werken’ is een andere aanduiding voor ‘Cloud’ en is een ruim en slecht gedefinieerd begrip. Het is een bulk omschrijving voor alle diensten die op het internet worden aangeboden. Eigenlijk heeft bijna iedereen al met Cloud te maken. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailaccount bij hotmail of gmail, of internetbankieren; allemaal kleine vormen van een Cloud oplossing.

LanMan heeft er een andere naam aan gegeven “De Hemelkluis”

Het nieuwe werken met de hemelkluis van LanMan
De oplossing die wij gebruiken en voortdurend blijven testen is het plaatsen van de totale automatisering op en via het internet.

Huren in plaats van investeren

LanMan plaatst geen eigen server meer in uw eigen serverruimte, maar u huurt een server die is geplaatst in een streng beveiligd datacenter. Bij deze manier van automatiseren hoeft u dus niet meer te investeren in een server en bijbehorende koeling van de serverruimte.

Flexibiliteit

Door de server op het internet te plaatsen, kunt u overal ter wereld bij uw bestanden en programma’s. U neemt uw vertrouwde bureaublad gewoon mee. De rekenkracht bevindt zich met deze nieuwe manier van automatiseren namelijk niet meer in uw computer, maar in de online server. Daardoor bent u optimaal flexibel en u kunt zelfs via internet (de hemelkluis van LanMan) werken.

Kosten

U betaalt per gebruiker per maand. Als uw bedrijf groeit, dan groeit de automatisering met u mee, maar als uw bedrijf krimpt, dan krimpt de automatisering ook met u mee! Zelfs wisselingen van enkele maanden, zoals het aannemen van stagiaires, kunt u zo moeiteloos opvangen.
U hoeft op zo’n moment geen nieuwe computer te kopen, want u huurt bij ons dan gewoon een toegangspunt naar de server. Dit is een klein kastje, waar een toetsenbord, muis en beeldscherm aan worden gekoppeld. Hiermee bedient u uw werkplek op het internet. Natuurlijk komt LanMan dit kastje gratis voor u installeren.

Energiebesparing

Doordat u zelf geen server en airconditioning nodig hebt bespaart u een hoop energie. Daarnaast levert een omschakeling van computers naar toegangspunten u nogmaals een energiebesparing van ongeveer 80% op! Natuurlijk scheelt dat behoorlijk in uw portemonnee, maar deze milieubewuste manier van werken kunt u ook goed gebruiken in de communicatie met uw relaties.

Een proef versie van 30 dagen?

085 - 07 687 07

085 - 001 44 99 (alleen whatsapp)