Estvo is vanaf 2007 een internet bedrijf. Een gat in de markt voor het online bestellen van hulpmiddelen. Destijds kon men alleen terecht bij een thuiszorgwinkel voor hulpmiddelen.

Wat betreft het assortiment, leunt Estvo op grote broer Dencor Medical. Dencor Medical heeft in 2007 contact opgenomen met Esther, eigenaar van Estvo, met de wens of zij het assortiment van Dencor wilde gaan voeren voor de particuliere markt. Deze overeenkomst was al snel een feit en er is toen samen met LanMan vorm aan gegeven, door middel van de ICT, Mail en onderhoud daar uit te besteden.

De webwinkel, die eenvoudig te bedienen is door gebruikers en klanten van Estvo, werd gehost vanuit Amerika. Daar werd na verloop van een aantal jaren de samenwerking eenzijdig op slot gegooid. De Amerikaan had geen interesse meer voor zijn Nederlandse klanten. Hierdoor werd de website en winkel van Estvo bijna zo goed als onbestuurbaar. Met de knowhow en expertise die LanMan in huis heeft, was de hosting binnen no-time naar Nederland gehaald. Omdat de Amerikaan niet bereikbaar was voor enige medewerking is toen het besturingssysteem van de website en winkel weer toegankelijk gemaakt door LanMan, zodat Estvo weer door kon met haar werkzaamheden.

Voor Estvo is LanMan het geschikte bedrijf voor de kleine ondernemer die een flexibele backoffice heeft in de ICT die nodig is voor de dagelijkse gang van zaken. Manfred bedankt voor je altijd snelle reactie.

Manfred, LanMan systeembeheer