“Welkom bij LanMan advies en systeembeheer”
Wie is de nieuwe stem van LanMan?

Manfred en ik kennen elkaar nu ruim 10 jaar. Hij had het idee om een eigen bedrijf op te starten; een plan dat ik alleen maar kon toejuichen. Ik vind het bewonderenswaardig hoe snel Manfred met LanMan naamsbekendheid heeft gekregen bij een doelgroep die ICT-ondersteuning het hardst nodig heeft. Simpel en doeltreffend gaat Manfred te werk en dat is zijn kracht.

Ik ben werkzaam in het onderwijs. Ik geef Engels en Duits op een mbo en ook daar gaan de ontwikkelingen met betrekking tot het gebruik van soft- en hardware in sneltreinvaart. Het is leuk om daar met Manfred over te praten. Zo volgen we elkaars professionele carrière, maar ook de persoonlijke band wordt goed onderhouden.

Naast mijn werk als docent, houd ik me in mijn vrije tijd bezig met diverse audiovisuele media.
Van het instellen van surround sound systemen en beamers tot het maken van korte films (48hourfilmproject  en Ongekende Spruiten). Ik ben verslaggever en presentator bij 2 lokale omroepen RTV Lansingerland en RTV Gouwestad Uitzending gemist, ik geef presentatie coaching,  ik acteer en…doe voice-overwerk. En in die hoedanigheid ben ik op dit moment nauw betrokken bij LanMan.

Je zou kunnen zeggen dat ik vaak het eerstelijnscontact ben, ook al is dat ‘op afstand’.
Ik ben de telefoonstem van LanMan online werkplek.

Patrick Maijer

Manfred, LanMan systeembeheer