‘Ik werk al jarenlang in de communicatie als bladcoördinator/redacteur, maar de markt vraagt steeds vaker om videoproducties.

Daarom besloot ik mezelf te scholen in het maken van films. Ik kocht een camera en begon onder de naam Moved by Motion oefenfilmpjes te maken over mensen en initiatieven die ik mooi vind. Die deel ik dan via YouTube. Om de beelden te kunnen monteren heb ik vrij zware programma’s nodig en ik moest in korte tijd mijn ict-systeem up to date hebben. Als beginnend videomaker is het dan erg prettig om terug te kunnen vallen op een ICT-man die je goed ondersteunt en met je meedenkt.

LanMan kan dat als geen ander.
Ik lease nu een computer bij hem met de programma’s en opslagruimte die ik nodig heb en een extra goede audiobox. Wil ik in de toekomst meer, dan kan ik de computer inruilen voor een zwaarder model. Een ideale oplossing. Ik hoef geen dure hardware en programma’s te kopen, en kan meer investeren in filmapparatuur.

LanMan is echt betrokken bij wat ik doe en altijd enthousiast. Hij denkt na over hoe ik zo makkelijk en goedkoop mogelijk vooruit kan. Maar vooral geeft het me een veilig gevoel dat ik LanMan altijd kan bellen. Ik moet er niet aan denken dat ik filmbeelden kwijtraak of dat ze beschadigd raken. Een tekst schrijf je desnoods opnieuw, maar precies dezelfde filmopname maken? Dat kan bijna nooit.’

Manfred, LanMan systeembeheer